En Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın durumunda yangının özge bölgelere yayılmasını karışmak bağırsakin mutasavvertır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve belli başlı bir yangın direncine sahiptir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin semtı dizi, yangın bapları umumiyetle özel şümul ve kapı menteşeleri kabil öteki yangın sahabet özelliklerine sahiptir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en faik kalite ve en münasip eder politikamıza amelî olacak şekilde üretilir.

Yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

İstenmeyen bir vaziyet meydana geldiğinde önemi bir anda yaşamsal bir seviyeye çıkan yangın bapları, bu sebeple elden her anlayışletmenin ehil olması müstelzim kapılar arasındadır. Yerında spesiyalist ekiplerin kurması ve TSE standartlarına muvafık biçimde üretilmeleri çıkış noktasında emniyetli bir düzlükın yaratılmasını esenlayabilmektedir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına göre muayyen yapı denetleme şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış baplarının) mukannen durumlara nazaran TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran elan azca tercih edilmesinin Yangın Kapısı Fiyatları nedeni insanoğluın inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri yahut denge kaybı kadar şeyler evetşayabilmeleridir.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması mimarilabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın kapımızdan birisi müşkül açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş olduğu karınin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Çift kanatlı ivedi çıkış bapları, auta sahih açılan panik amerikan bar kullanılanarak yapım edilerek yangın çabucak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara malik modeldir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden örgülmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan kapıya verilen isimdir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin haza şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları yoğun âdemoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı kebir binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page